HTML

Tudomány/Kommunikáció

tudománykommunikációs szakmai és közösségi információcsere - kutatóknak, médiásoknak, egyetemistáknak, érdeklődőknek

Utolsó kommentek

ScienceCommunication - Collaborativ Weblog

Nincs megjeleníthető elem

ScienceBlogs

Nincs megjeleníthető elem

MediQ

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

TTv Tudásmédia – Elindult az első magyar internetes tudományos csatorna

2008.04.01. 09:23 :: KuNo

 

TTV: Többet tudni a világról - hangzik a magyar tematikus televíziós csatorna szlogenje. Az Akadémiai Tudás-Média Zrt. március 31-én sajtótájékoztatón jelentette be: a csatorna megkezdte napi 18 órás próbaadását az interneten (www.tudasmedia.hu).

A csatorna műsorkínálatának gerincét már ismerős műfajok adják: a Mindentudás Egyeteme előadásai, illetve a Mesterkurzus címmel ez évben megindult új folyam, a Duna Televízió által korábban vetített Akadémiai Műhelyek sorozat filmjei, melyben kutatóintézetek mutatkoznak be, vagy az M1-n vasárnapi délutánonként most is jelentkező TudósShow. A műsorválasztékban számos műfaj illeszkedik majd: napi tudományos híradó, dokumentum- és ismeretterjesztő filmek, távoktatási és szolgáltató műsorok, vetélkedők, stúdióbeszélgetések gyártása és sugárzása szerepel a palettán.

   

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tudkom.blog.hu/api/trackback/id/tr2406171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

név 2008.04.17. 14:10:54

ez nagyon szép, de ha a beírom a címet a böngészőbe, egy dőlt betűs www.tudasmedia.hu feliraton kívül nincs ott semmi...
a hiba az én készülékemben van?

GZ 2008.04.19. 23:58:06

Nekem bejön az oldal rendesen. De impresszum pl. nincs rajta.
süti beállítások módosítása